- Emner
- Mine bidrag Rediger indlæg Udkast til stillinger Offentliggjorte indlæg Forhåndsvisning af indlæg Slet indlæg
Du kan se og administrere dine indlæg og kommentarer fra din konto.
Bemærk venligst, at kommentarer i nogle grupper kan være deaktiveret. I så fald kan kommentarer ikke føjes til indlæg eller anden form for indhold.
På fanen "Vis"på din konto kan du se dine seneste offentliggjorte indlæg og kommentarer.
For en komplet liste over dine indlæg, grupperet efter fællesskab, skal du gå til fanen "Mine bidrag".
Der kan du administrere indhold, du har oprettet, herunder udkast og offentliggjorte indlæg.
Dette afsnit giver dig mulighed for at gennemgå dit indhold og foretage ændringer, når det er nødvendigt.
Få adgang til dine indlæg
- Log ind på Futurium.
- Klik på knappen "Min konto"i øverste højre hjørne af webstedet.
- Gå til fanebladet"Mine bidrag".
Derfra kan du åbne nogen af dine indlæg og:
- Se dine indlæg: Se alle de indlæg, du har oprettet, organiseret efter gruppe.
- Rediger indlæg: Åbn et indlæg, og opdater dets indhold når som helst.
- Forvalte udkast til stillinger: Gennemgå indlæg, der er gemt som kladder, og fortsæt med at redigere dem, før de udgives.
- Administrer offentliggjorte indlæg: Åbn offentliggjorte indlæg for at opdatere dem eller ændre deres status.
- Forhåndsvisning af indlæg: Se dit indlæg for at se, hvordan det ser ud.
- Slet indlæg: Fjern et indlæg, hvis det ikke længere er nødvendigt.
- Ændringsstatus: Du kan også ændre et opslags status til Offentliggjort eller Ikkeoffentliggjort, når det er nødvendigt.
Tvungen underretning af medlemmerne
Når du har gemt et indlæg som udkast eller offentliggjort, vises det ekstra afkrydsningsfelt "Skærm meddelelse til medlemmer" nederst på redigeringssiden under afkrydsningsfeltet "Offentliggjort".
Hvis du markerer denne indstilling, vil alle gruppemedlemmer modtage en meddelelse om indlægget.
Forhåndsvisning af et indlæg
Sådan får du vist, hvordan dit indlæg vises:
- Få adgang til dit indlæg
- Åbn indlægget i redigeringstilstand.
- Rul ned til bunden af redigeringssiden.
- Ved siden af knappen "Gem" kan du klikke på knappen "Forhåndsvisning".
Fra forhåndsvisningstilstanden øverst til venstre på siden kan du vælge at se:
- Den fulde post
- Teaseren er
- The Teaser Lite
For at vende tilbage til redigeringssiden skal du klikke på "Tilbage til indholdsredigering"i øverste venstre hjørne af siden.
Slet et indlæg
Du kan slette dine indlæg på denne måde.
- Åbn indlægget i redigeringstilstand.
- Klik på fanen "Slet"øverst på siden.
- Bekræft ved at klikke på "Slet"eller "Annuller"for at beholde indlægget.
eller
- Åbn indlægget i redigeringstilstand.
- Rul ned til bunden af siden.
- Klik på "Slet" ud for knapperne "Gem" og "Preview".
- Bekræft ved at klikke på "Slet"eller "Annuller"for at beholde indlægget.