Gestionarea posturilor

Subiecte
Contribuțiile mele Editează mesajele Proiecte de posturi Postări publicate Postări de previzualizare Ștergeți mesajele

Puteți vizualiza și gestiona postările și comentariile din contul dvs.

Vă rugăm să rețineți că, în unele grupuri, comentariile pot fi dezactivate. În acest caz, comentariile nu pot fi adăugate la postări sau alte tipuri de conținut.

În fila "Vizualizare"a contului dvs., puteți vedea cele mai recente postări și comentarii publicate. 

Pentru o listă completă a postărilor dvs., grupate în funcție de comunitate, accesați fila "Contribuțiile mele".

Acolo, puteți gestiona conținutul pe care l-ați creat, inclusiv proiectele și postările publicate.

Această secțiune vă permite să revizuiți conținutul și să efectuați modificări ori de câte ori este necesar.

Accesează-ți postările

  • Conectați-vă la Futurium.
  • Faceți clic pe butonul „Contul meu” din colțul din dreapta sus al site-ului.
  • Accesați fila „Contribuțiile mele”.

De acolo, puteți deschide oricare dintre posturile dvs. și:

  • Vezi postările tale: Vezi toate postările pe care le-ai creat, organizate pe grupuri.
  • Editează postări: Deschideți orice postare și actualizați conținutul acesteia în orice moment.
  • Gestionarea proiectelor de posturi: Examinați postările salvate ca ciorne și continuați să le editați înainte de publicare. 
  • Gestionarea postărilor publicate: Deschideți postările publicate pentru a le actualiza sau pentru a le schimba starea.
  • Postări preliminare: Vizualizați postarea dvs. pentru a verifica cum apare.
  • Ștergeți posturile: Îndepărtați un post dacă nu mai este necesar.
  • Modificarea statutului: De asemenea, puteți schimba statutul unei postări în Publicat sau Nepublicat ori de câte ori este necesar.

Notificarea obligatorie a membrilor

După ce salvați un mesaj ca proiect sau publicat, la editarea mesajului respectiv, caseta de selectare suplimentară „Notificare obligatorie către membri” apare în partea de jos a paginii de editare, sub caseta de selectare „Publicat”.

Dacă bifați această opțiune, toți membrii grupului vor primi o notificare cu privire la postare.

Previzualizați o postare

Pentru a previzualiza modul în care va apărea postarea dvs.:

  • Accesează-ți postarea
  • Deschideți postarea în modul de editare.
  • Derulați în partea de jos a paginii de editare.
  • Lângă butonul „Salvare”, puteți face clic pe butonul „Previzualizare”.

Din modul de previzualizare, în partea din stânga sus a paginii puteți alege să vizualizați: 

  • Postarea completă
  • Teaser -ul
  • Teaser Lite -ul

Pentru a reveni la pagina de editare, faceți clic pe „Înapoi la editarea conținutului” în colțul din stânga sus al paginii.

Ștergerea unei postări

Puteți șterge postările dvs. în aceste moduri.

  • Deschideți postarea în modul de editare.
  • În partea de sus a paginii, faceți clic pe fila „Ștergere”.
  • Confirmați făcând clic pe „Șterge” sau pe „Anulează” pentru a păstra postarea.

Sau

  • Deschideți postarea în modul de editare.
  • Derulați în partea de jos a paginii.
  • Lângă butoanele „Salvare” și „Previzualizare”, faceți clic pe „Ștergere”.
  • Confirmați făcând clic pe „Șterge” sau pe „Anulează” pentru a păstra postarea.