Ștergerea contului

Subiecte
Ștergere cont

Dacă nu mai doriți să utilizați contul Futurium sau EU Login, aveți opțiunea de a-l șterge definitiv. 

Înainte de a continua, rețineți că această acțiune este ireversibilă, toate datele dvs. personale, contribuțiile și accesul la caracteristicile platformei vor fi pierdute.

Mai jos, vom schița pașii pentru ștergerea fiecărui tip de cont, împreună cu considerații importante pentru a vă ajuta să vă pregătiți.

Ștergerea contului Futurium

Dacă decideți să vă ștergeți definitiv contul Futurium, toate datele asociate, inclusiv informațiile și contribuțiile dumneavoastră cu caracter personal, vor fi eliminate în mod ireversibil de pe platformă. 

Odată ștearsă, această acțiune nu poate fi anulată și veți pierde accesul la toate grupurile, discuțiile și conținutul pe care l-ați partajat.

Înainte de a continua, luați în considerare descărcarea oricărui conținut sau informații importante pe care doriți să le păstrați.

Pentru a solicita ștergerea contului dumneavoastră și a datelor asociate, vă rugăm să utilizați formularul nostru de contact. 

Ștergerea contului dumneavoastră EU Login

Dacă doriți să vă ștergeți contul EU Login, urmați acești pași: 

Pentru utilizatorii care nu lucrează pentru instituțiile europene: 

  1. Conectați-vă la EU Login: Vizitați EU Login și conectați-vă cu adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră. 
  2. Accesați setările contului: După ce v-ați conectat, faceți clic pe numele dvs. în colțul din dreapta sus pentru a merge la "Contul meu". 
  3. Ștergere cont: În secțiunea "Contul meu", veți găsi opțiunea de a vă șterge contul. 

Notă importantă: Numai utilizatorii cu o adresă de e-mail externă pot vedea opțiunea de a-și șterge contul. Personalul instituțiilor europene care deține o adresă de e-mail oficială nu își poate șterge singur contul.