Opuštění skupiny

Témata
Opouštějící skupiny

Pokud již nemusíte být součástí skupiny, ať už jste dokončili svou práci nebo změnili své zájmy, můžete kdykoli snadno odejít. Tato část vysvětluje, jak skupinu opustit a co se stane poté.

Kdy byste měli opustit skupinu?

  • Dokončili jste svou práci nebo diskuzi ve skupině.
  • Téma skupiny pro vás již není relevantní.
  • Chcete zredukovat seznam připojených skupin.
  • Jste komunitní manažer a musíte odstoupit (platí zvláštní pravidla, viz níže).

Co se stane, když odejdeš? 

  • Přestanete dostávat aktualizace a oznámení (e-maily nebo upozornění) od skupiny.
  • Ztratíte přístup k diskusím, spisům a akcím skupiny.
  • Vaše minulé příspěvky a komentáře zůstanou ve skupině, pokud je vy nebo manažer neodstraníte.
  • Můžete se znovu připojit k veřejným skupinám nebo znovu požádat o přístup k soukromým skupinám

Důležitá poznámka pro manažery komunity

  • Pokud skupinu spravujete, nemůžete odejít, aniž byste nejprve přiřadili nového správce nebo skupinu uzavřeli.
  • Pokud s tím potřebujete pomoci, obraťte se na tým podpory společnosti Futurium.

 

Kroky k opuštění skupiny

Pokud jste členem skupiny a chcete odejít, postupujte takto:

  1. Přihlásit se do Futuria
    • Nejprve se přihlaste ke svému účtu Futurium pomocí přihlašovacích údajů služby EU Login.
  2. Přístup k vašim spojeným skupinám
    • Klikněte na tlačítko „Můj účet“v pravém horním rohu internetových stránek.
    • Přejděte na kartu Zobrazit a vyhledejte sekci Připojené skupiny.
  3. Najděte skupinu, kterou chcete opustit
    • Zobrazí se seznam skupin, jejichž jste v současné době členem.
  4. Opusťte skupinu
    • Najděte skupinu, kterou chcete opustit, a klikněte na tlačítko „Opustit skupinu“.
    • Zobrazí se potvrzovací výzva. Kliknutím na tlačítko "Opustit skupinu"v dolní části dokončete svůj odjezd.