- Ämnen
- Lämnande grupper
Om du inte längre behöver vara en del av en grupp, oavsett om du har avslutat ditt arbete eller ändrat dina intressen, kan du enkelt lämna när som helst. Det här avsnittet förklarar hur du avslutar en grupp och vad som händer efteråt.
När ska man lämna en grupp?
- Du har slutfört ditt arbete eller dina diskussioner i gruppen.
- Gruppens ämne är inte längre relevant för dig.
- Du vill minska listan över sammanfogade grupper.
- Du är Community Manager och måste avgå (särskilda regler gäller, se nedan).
Vad händer när du åker?
- Du kommer att sluta ta emot uppdateringar och meddelanden (e-post eller varningar) från gruppen.
- Du kommer att förlora åtkomsten till gruppens diskussioner, ärenden och evenemang.
- Dina tidigare inlägg och kommentarer kommer att finnas kvar i gruppen om du eller en chef inte tar bort dem.
- Du kan gå med i offentliga grupper igen eller begära åtkomst igen till privata grupper
Viktig information för Community Managers
- Om du hanterar gruppen kan du inte lämna utan att först tilldela en ny chef eller stänga gruppen.
- Kontakta Futurium Support Team om du behöver hjälp med detta.
Steg för att lämna en grupp
Om du är medlem i en grupp och vill lämna, följ dessa steg:
- Logga in på Futurium
- Börja med att logga in på ditt Futurium-konto med dina EU Login-uppgifter.
- Åtkomst till dina förenade grupper
- Klicka på ”Mitt konto” längst upp till höger på webbplatsen.
- Navigera till fliken "Visa" och hitta avsnittet "Anslutna grupper".
- Hitta gruppen du vill lämna
- Du kommer att se listan över grupper som du för närvarande är medlem i.
- Lämna gruppen
- Leta reda på den grupp du vill lämna och klicka på knappen ”Lämna gruppen”.
- En bekräftelse kommer att visas. Klicka på "Lämna grupp"längst ner för att slutföra din avresa.