Fiók törlése

Témák
Fiók törlése

Ha már nem kívánja használni Futurium- vagy EU Login-fiókját, véglegesen törölheti azt. 

Mielőtt folytatná, kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a művelet visszafordíthatatlan, minden személyes adata, hozzászólása és a platform funkcióihoz való hozzáférés elveszik.

Az alábbiakban felvázoljuk az egyes fióktípusok törlésének lépéseit, valamint a felkészülést segítő fontos megfontolásokat.

Futurium-fiók törlése

Ha úgy dönt, hogy véglegesen törli Futurium-fiókját, az összes kapcsolódó adatot, beleértve személyes adatait és hozzájárulásait is, visszavonhatatlanul eltávolítjuk a platformról. 

A törlés után ezt a műveletet nem lehet visszavonni, és elveszíti a hozzáférést az összes megosztott csoporthoz, beszélgetéshez és tartalomhoz.

Mielőtt továbblépne, fontolja meg bármely fontos tartalom vagy információ letöltését, amelyet meg szeretne őrizni.

Fiókja és a kapcsolódó adatok törlésének kérelmezéséhez használja a Kapcsolatfelvételi űrlapot. 

EU Login-fiók törlése

Ha törölni szeretné EU Login-fiókját, kérjük, kövesse az alábbi lépéseket: 

Azon felhasználók esetében, akik nem az európai intézményeknél dolgoznak: 

  1. Bejelentkezés az EU Login rendszerbe: Látogasson el az EU Login webhelyre, és jelentkezzen be a fiókjához tartozó e-mail-címmel. 
  2. Hozzáférés a fiókbeállításokhoz: Miután bejelentkezett, kattintson a nevére a jobb felső sarokban, hogy menjen a "Fiókom". 
  3. Fiók törlése: A "Fiókom" részben megtalálja a fiók törlésének lehetőségét. 

Fontos megjegyzés: Csak a külső e-mail címmel rendelkező felhasználók láthatják a fiókjuk törlésének lehetőségét. Az európai intézmények szervezeti e-mail-címmel rendelkező munkatársai nem törölhetik saját fiókjukat.